Det flyktingindustriella komplexet går för högtryck

Tydligen ska vi få ta emot 50 000 illegala invandrare nästa år, eller “flyktingar” som de kallas på nyspråk. Fast vi alla följer samma FN-stadga och är med i samma Europaråd kommer det nästan inga asylsökanden till Finland eller Frankrike, men massor till Storbritannien och, efter vad jag förstår flest till Sverige. Detta är ju synnerligen “märkligt” då Frankrike kan nås mycket lätt medan man för att nå Storbritannien, Sverige och Finland måste genomkorsa en mängd andra potentiellt asylgivande länder först.

Tyvärr finns det gott om okunniga idioter som anklagar dem som skriver vad jag skrev ovan för rasism. Eller kanske är de cyniker som hoppas hålla igång “flykting”-industrin, alternativt hoppas att “små bruna människor” senare troget ska rösta på vänsterpartier.

Det finns 22 miljoner invånare i Syrien som idag alla skulle kunna få asyl i Sverige. Alla kvinnor i Iran och Saudi-Arabien skulle få asyl i Sverige om de bara hävdade att de vill gå barhuvade eller leva i en fri relation med en man. Nästan alla världens muslimska män skulle kunna få asyl bara de hävdar att de är homosexuella. De flesta muslimer skulle också få asyl om de hävdar att de är ateister eller katoliker. 1,4 miljarder kineser skulle få asyl om de högt skanderade sanningar om Mao. Sedan finns det säkert en miljard människor till som lätt skulle kunna få asyl i Sverige av andra skäl.

Men alla dessa potentiella illegala invandrare skiter vi fullständigt i. Vi bryr oss bara om dem som betalar 100 000 kronor (eller vad det nu kan kosta) för att sättas på färjan till Sverige, ofta slänger passet i sjön och sedan hävdar att de är barn. Detta är hyckleri.

Skulle vi verkligen vilja göra något, istället för att bara pladdra om FN, internationell rätt och annat strunt som bara hindrar demokratier och nästan aldrig diktaturer, skulle vi t ex skicka vapen till Syrien. Jag är säker på att några tusen kulsprutor, Carl-Gustaf granatgevär m/48, och 50 000 AK4-or, tillsammans med ammunition skulle göra susen mot de “satans mördare” som styrt Syrien i 50 år.

Addenda: Hyckleriet och föraktet för medmänniskor illustreras som vanligt av den svenska journalistkåren. Eftersom läsekretsen inte kan betros med att yttra sig i vissa frågor där de riskerar “tycka fel” så är kommentarer och länkning till bloggar avstängda.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.