Representativ demokrati

Representativ demokrati är tyvärr något ganska komplicerat. Delvis på grund av alla de ingående ingredienserna och de många bakomliggande idéerna. Men också för att de flesta har tankar och förhoppningar om representativ demokrati som inte stämmer eller ens kan fås att stämma. I min bok söker jag reda ut begreppen på längden och på tvären, och det på ett sätt som man mig veterligt inte hittar någon annanstans.

Bard med min bok.

Alexander Bard med sitt ex av min bok.

Alexander Bard tyckte mycket om min bok, något som gör mig glad, och det gjorde också Patrik Engellau i Det Goda Samhället.

Jag har skrivit en kort introdution till boken på min sajt undertallen.se och den går också att beställa direkt från mig där via min webshop. Boken finns även i nätboklådorna, men beställer du direkt stödjer du mig bättre som författare, och så kan du även  få den signerad och köpa flerpack till reducerat pris. Till exempel för att ge bort eller för att skapa en bokcirkel.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.