Flum-kreationismen härjar vidare

Det verkar finnas mycket få människor som verkar förstå, eller vilja förstå, att människor är biologiska varelser med vissa inbyggda behov. Jag har redan skrivit om det här med en del referenser. Jag är också ganska övertygad om att sk “traditionella” perspektiv på familjen, såsom det kristna, är rotade i tusentals års erfarenhet av vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Jag tvivlar inte ett dugg på att de homosexuella par och ensamstående kvinnor som vill skaffa barn är goda människor, vill barnen väl och intensivt längtar efter barn. Om vi ska ta de presumtiva föräldrarnas parti så är det kanske bara det vi ska ta hänsyn till. Men om det är barnen vi främst bryr oss om bör perspektivet vara ett annat.

För att summera det hela så mår barn bäst av att växa upp med båda sina biologiska föräldrar. Att beröva dem det är ungefär lika skadligt för dem som upprepad grov fysisk misshandel. Inte som aga, utan som grov misshandel. Här spelar det ingen som helst roll hur goda människor de personer är, som i homoäktenskap, eller som ensamstående kvinnor utan regelbunden inblandning av barnets biologiske far, uppfostrar barn. Att adoptera barn är här något annat vill jag genast tillägga, där handlar det om att rädda barn undan mycket svåra förhållanden som redan uppstått. Men det krävs då mycket kärlek för att lappa ihop såren. Konstgjord insemination där donatorn inte är barnets biologiske far verkar för mig ligga på gränsen.

För den som inte håller med, så kan jag bara säga att “biology is a bitch”. Att vi nu har “kultur” som skulle kunna förändra detta är kulturkreationistiskt struntprat.

Rekommenderad läsning är Steven Rhoades “Taking Sex Differences Seriously” och Anne Campbells “A Mind of Her Own“. David Buss‘ och Gaulin&McBurneys läroböcker i evolutionär psykologi är synnerligen läsvärda. De kompletterar varandra ganska väl. Buss bok diskuterar många sexuella aspekter medan Gaulin&McBurney är bredare och mer av en traditionell lärobok i psykologi.

SvD, SvD, SvD, SvDSvD, DN, DN, DN, DN, KT

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Flum-kreationismen härjar vidare

 1. Info skriver:

  Familjen är den naturliga och grundläggande enheten i samhället och äger rätt till skydd från samhället och staten.

  — Artikel 16(3) i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna

  http://www.youtube.com/watch?v=qH-mjGNqlHs&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=w__PJ8ymliw&feature=relmfu

  http://www.youtube.com/watch?v=RozEFVPDxeg&feature=relmfu

  Under Hela 1900-talet har det handlat om mäns våld mot kvinnor.

Vi har blivit indoktrinerade att alla kvinnors problem beror på män genom feminism. Allt maskulint är dåligt.

I tv och media finns det inte ett enda program nu som inte handlar om att förlöjliga, trycka ner eller förnedra män.

Könsstympning av tjejer i Afrika ska föras krig mot medan pungsparkar och misandri i Sverige, ja det är roligt och humoristiskt, Jämlikhet?

Pojkars betyg i Svenska skolan sjunker, stöd? Äh det är bara killar ändå, Nu drar vi till Afrika och lägger dina och mina skatteresurser på deras tjejer istället, det är ändå bara våra pojkar och man vet ju hur dem är, Jämlikhet?

Män har inga preventiva rättigheter, dåliga föräldrarättigheter, sämre laga stöd, Avtjänar högre straff för samma brott som kvinnor, Utsätts mer för våld, Skadar sig mer, Har högre självmordsfrekvens…………

Jag tror att män i Sverige är såpass nedtryckta i skorna och har såpass dåligt självförtroende och förtroende för rättssystemet i dem här frågorna att dem hellre dör än berättar. Mörkertalet för män som är utsatta för psykologiskt eller fysiskt våld är lika stort eller större än kvinnors i Sverige. Anmälningarna görs inte.

Det här är naturligvis inget som kommer belysas då statistiken som levereras till regeringen kommer från “dem som vet” och dessa är själva ofta feminister och engagerar sig selektivt åt kvinnors utsatthet och systematiskt ignorerar mäns utsatthet.

  Män och kvinnor ska tvingas in i arbeten som dem är sämre lämpade för och som dem personligen inte vill välja i könsextremismens och kvoteringens namn.

  Barn på förskola ska bli utsatta för styrd lek av genusdiktatorer för att sudda ut heterosexuella instinkter och naturliga beteenden.

  Omvärldens syn på Sverige har förändrats från humanistiska fredsivrare till att idag ses som ett extremateistiskt feminismens Saudi Arabien. Självrättfärdigande kör vi blint på utan eftertanke.

  Det räcker nu.

Det hade vart bra med verklig jämlikhet utan feminism.

En jämlikhet OAVSETT kön, ras, ålder, sexuell läggning istället för: 

På grund av vissa kön, raser, åldrar, sexuella läggningar skapad genom social ingenjörskonst.

En jämlikhet för lika möjligheter som respekterar fria val, kärnfamiljen, mänskliga rättigheter, män och kvinnors olikheter, istället för att försöka forcera jämställda resultat genom tvång, kvotering, exkludering, vetenskapsförnekelse, social ingenjörskonst och feminism.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.