Vänstervridningen i media

Tänk om George W Bush hade åkt till Las Vegas för att hålla en “fundraiser” samma dag som USAs ambassadör till Libyen blev våldtagen (enligt arabiska medier) och dödad i en terroristattack av al Qaida… Eller tänk om han struntat i att delta i möten där säkerhetstjänsten informerar om hotbilden, om han inte varit med på ett sådant möte sedan den 5 september…

Eller tänk om George W Bush spelat över hundra rundor golf med ett land i krig och 23 miljoner arbetslösa. Eller tänk om ledarna för senaten och representantshuset satt honom på “mute” när han ringde till dem och struntat i vad han sade:

Detta är vad Bob Woodward skriver om Obama i sin senaste bok, Woodward som avslöjade Watergate. Men journalister ligger politiskt till vänster så dessa idiothandlingar från presidentens sida ger inte upphov till några skriverier. Både i USA och i Sverige röstar de “vänster” till 90 procent. Med de “Nya Moderaterna” så finns det väl också knappt något annat än vänster kvar i Sverige. Så det går inte att lita på något som skrivs om valet i USA av varken svenska eller amerikanska journalister. De flesta arbetar hårt på att få Obama återvald. Sedan 2-3 månader har Washington Post gått in i “återvälj-Obama-mod”. New York Times har alltid varit vänster. Allt är förstås inte mörker, men man måste vara mycket försiktig om man ska få en rättvisande bild. National Review rekommenderas varmt för sina djupa analyser, och Hot Air för den som är mer polemiskt lagd.

DN, DN, DN, SvD

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.