Olympiska organisatörer ser INTE till att israeler slipper se negrer

Organisatörerna av de Olympiska spelen har definitivt inte sett till att israeler slipper se negrer. Däremot har de gjort något lika vidrigt. De har satt upp en barriär så att det libanesiska landslaget i judo slipper se israeler när de tränar i samma anläggning.

I andra nyheter har de palestinska myndigheterna motsatt sig att de mördade israelerna från Munchen 1972 hedras med en tyst minut med anledning av att det är 40 år sedan detta terroristattentat begicks. “Sports are meant for peace, not for rasism” är den charmanta anledningen man ger. Man anser att vansinnesdådet var “heroiskt”. Sverige stödjer dem med pengar. Varför då?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.